Training en Coaching

Heeft u managers of specialisten die tegen grenzen aanlopen binnen hun functioneren? Zijn zij gebaat bij bewustwording van hun houding en gedrag, zodat zij hun gedrag in de toekomst doelgericht en met succes kunnen inzetten? Zou u graag willen zien dat zij zich ontwikkelen tot effectievere en betrokken collega’s die het verschil maken in deze tijd?

Investeren in de ontwikkeling van medewerkers leidt tot sterkere en bewustere mensen, teams en organisaties. Zij gaan beter functioneren, bereiken meer en voelen zich zekerder en bewuster. Zowel op het werk als privé.

Ik leer directie en management in organisaties succesvol te zijn in de huidige markt door de kracht en potentie van hun medewerkers op een inspirerende manier te ontwikkelen en te benutten.

Met een aantrekkende economie is het cruciaal om te investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Maar uw medewerkers hechten veel belang aan hun persoonlijke ontwikkeling. Juist daarom is het belangrijk dat zij gestimuleerd worden om de aansluiting met zichzelf en de organisatie te behouden.  Zij zijn tenslotte verantwoordelijk voor de cultuur en de resultaten binnen uw organisatie.

Ontwikkelen is meer dan alleen maar opleiden. Het gaat niet alleen om het vergaren van kennis, maar met name om de ontwikkeling van effectief gedrag en een houding die blijvend bijdraagt aan succes. De ontwikkeltrajecten die het HRM huis aanbiedt, zijn speciaal ontwikkeld om mensen in verantwoordelijke posities en/of teams, in de huidige tijd succesvoller te maken in hun functioneren en hen meer te laten bereiken.

Wat biedt HRM Huis?

De deelnemers worden vanaf het eerste tot het laatste moment geconfronteerd met gedragspatronen die niet langer effectief zijn en zij worden uitgedaagd om constructief gedrag en nieuwe vaardigheden bij zichzelf en anderen aan te boren. Hierdoor zal elke deelnemer zich zekerder en bewuster gaan voelen en zich in sneltreinvaart ontwikkelen tot een sterke, inspirerende en motiverende persoonlijkheid op de werkvloer. Daarnaast wordt er gewerkt met Insights Discovery, een krachtig systeem, dat is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Jung, gebruikt een unieke (kleuren)taal om zelfinzicht, effectieve interacties en organisatieontwikkeling te bevorderen. Het laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

Ontwikkeling op maat:

Meerdaagse trainingen
Team workshops
Persoonlijke coaching
Executive coaching

Bent u nieuwsgierig geworden naar ontwikkelingsmogelijkheden op maat? Neemt u dan voor aanvullende informatie contact op met Sylvia Weijmer via sylvia@hrmhuis.nl of op telefoonnummer 06-2854 8218.