Over Sylvia Weijmer

Sylvia Weijmer, MBA. Oprichter van HRM Huis

‘Al meer dan vijftien jaar beweeg ik mij in veranderende organisaties op management- en directieniveau. In verschillende rollen ben ik steeds weer op zoek naar de verbinding tussen mensen onderling en tussen mensen en de doelstellingen van een organisatie. Daarbij is het vaak nodig om juist de vinger op de zere plek te leggen. Heldere communicatie en het aanpakken van problemen die mensen het liefst uit de weg gaan, zie ik als oplossing voor het doorbreken van vicieuze cirkels en oude patronen die zakelijk en persoonlijk succes in de weg staan. Daarbij is mijn overtuiging dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot ontwikkeling van een team. En de ontwikkeling van een team leidt tot ontwikkeling van een organisatie met een onmiskenbaar effect op de sfeer en resultaten.

Door middel van een directe en integere stijl begeleid, train en coach ik directie en management die open staan voor ontwikkeling en lever ik een bijdrage aan organisatorische problemen die onoplosbaar lijken. Daarbij help ik u graag bij het formuleren van heldere doelstellingen die gemakkelijk en op een duidelijke manier vertaald kunnen worden naar de werkvloer.

Ik geloof in de kracht van het stimuleren en benutten van menselijk potentieel. Door deze af te stemmen op te behalen resultaten, help ik organisaties en haar medewerkers beter te presteren.’

Zie mijn LinkedIn en het Portfolio voor meer informatie over eerdere projecten.