Executive Coaching

Wereldwijd benoemen topmanagers als grootste uitdagingen: veranderingen managen, engagement creëren, leiderschap ontwikkelen, resultaten boeken en de cultuur en strategie met elkaar op één lijn brengen. Volgens onderzoek besteden executives meer dan 50 uur per week aan hun werk. Lange dagen op kantoor, een veelheid aan informatie verwerken, in de avond nog laat online en ieder jaar worden vele zakenreizen in binnen- en of buitenland gemaakt. Executives werken meer dan 5 jaar geleden in een markt die veel van hen vraagt. Gezien de economische situatie, internationalisering en toenemende concurrentie is het belangrijker dan ooit dat er wordt gefocust op de echte prioriteiten en de juiste beslissingen nemen.

Ik help directie en hoger management zich te ontwikkelen tot zeer effectieve en authentieke leiders, waar mensen voor willen werken.

Als directeur, ondernemer of top manager van een organisatie heeft u mensen nodig die voor u willen werken. Niet alleen omdat ze hun salaris betaald krijgen maar omdat ze zich daadwerkelijk betrokken voelen bij de doelstellingen van uw organisatie. Krijgt u dat op dit moment voldoende voor elkaar?

Durft u kritisch te kijken naar uw eigen functioneren, gedrag en stijl van leiderschap en staat u open om deze nog eens tegen het licht te houden?

Wat biedt het HRM Huis?

Executive coaching van het HRM Huis heeft als doel u als directeur, ondernemer of top manager te helpen bij uw unieke ondernemerschap en besturing van uw organisatie. Door kritische vragen te stellen, u een spiegel voor te houden, verrassende invalshoeken voor te stellen en uw zelfinzicht en uw inzicht in anderen te vergroten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze aanpak? Neemt u dan contact op met Sylvia Weijmer via sylvia@hrmhuis.nl of op telefoonnummer 06-2854 8218.