Interim HR Management

Mist u de expertise of capaciteit bij het begeleiden van de ontwikkeling die uw organisatie en haar medewerkers op dit moment door moet maken? Slagen uw managers er niet altijd in uw medewerkers te sturen op de doelstellingen die uw organisatie voor ogen heeft? Werkzaamheden blijven liggen, managers worstelen met hun rol als leidinggevende, personeelskosten rijzen de pan uit en problemen blijven onopgelost, of worden steeds groter. Factoren die u onherroepelijk terugziet in uw resultaten.

In dit geval staan uw organisatie en haar medewerkers op een aantal vlakken stil en is het tijd voor een stap voorwaarts! Uw organisatie dient ontwikkeld te worden en te worden geleid door resultaatgericht hr-management.

Elke verandering legt de grondslag voor de verandering die erop volgt

Uw medewerkers kunnen niet zonder uw organisatie, maar uw organisatie kan niet zonder haar medewerkers. U bent afhankelijk van hun inzet. Wanneer u de kracht van beide partijen scherper op uw netvlies krijgt, stimuleert en met elkaar weet te verbinden, dan kunt u uw organisatie zodanig inrichten dat beide partijen succesvoller kunnen zijn in wat zij doen. Dat vergt inzicht, de juiste hr-instrumenten en heldere coaching en begeleiding om dit voor elkaar te krijgen. Het resultaat: efficiëntere processen, hogere productiviteit en betrokkenheid van medewerkers en stijgende resultaten welke zichtbaar en voelbaar zijn binnen uw gehele organisatie.

Wat biedt HRM Huis?

Het HRM Huis kijkt samen met u welke fundamenten binnen uw organisatie nog extra aandacht nodig hebben. Met ervaring, een sterke persoonlijkheid én de vereiste middelen is het mogelijk uw organisatie tijdelijk of structureel te ondersteunen bij het implementeren en waarborgen van resultaatgericht hr-management. Daarbij wordt u vanaf het eerste moment werk uit handen genomen. Uw organisatie en haar medewerkers zullen binnen no time effectiever functioneren en hun krachten kunnen bundelen om de doelstellingen van uw bedrijf nog beter waar te maken.

De doelgerichte en ontwikkelingsgerichte inzet van het HRM huis brengt uw organisatie en medewerkers meteen in beweging, daar waar nodig. U en uw medewerkers worden gecoacht en begeleid in het nemen van de juiste beslissingen en gaan inzien op welke vlakken er keuzes gemaakt dienen te worden. En dat is niet het enige. Uw organisatie zal door de formulering van duidelijke, afgestemde doelstellingen, een authentieke stijl van leidinggeven en een team van de beste en meest gemotiveerde medewerkers, aantrekkelijker worden om voor te (blijven) werken. Kortom: resultaatgericht hr management sluit aan bij deze tijd!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze aanpak? Neemt u dan contact op met Sylvia Weijmer via sylvia@hrmhuis.nl of op telefoonnummer 06-2854 8218.